Hoe speel je op onze gokkasten?
Je bent op deze site gekomen omdat je waarschijnlijk zocht op Gokkasten Spelen Gratis of iets dergelijks dus we nemen aan dat je weet wat een gokkast precies is en hoe deze ongeveer werkt. Bij de fysieke kasten werkt alles gemakkelijk, je werpt wat geld in de betaalsleuf, drukt op de speel-knop en je wacht tot er een dikke prijs valt, je hebt natuurlijk ook kans om helemaal niets te winnen.

Onze kasten zijn natuurlijk allemaal online en we hebben deze zo gebruikersvriendelijk als mogelijk gemaakt. Natuurlijk kun je er geen fysiek geld in gooien maar we hebben wel gezorgd voor veel makkelijke betaal middelen zoals Betalen met het betrouwbare iDeal, PaySafe en met uw eigen mobiele-of huis telefoon. Bij winst kunt u laten uitbetalen en wordt het gewonnen bedrag weer terug gestort naar uw bank of giro rekening. In het betaalscherm van de automaten worden deze betaalmethodes allemaal duidelijk uitgelegd.

De gokkasten

De gokkasten zelf werken ook heel gemakkelijk. Er is duidelijk te zien waar welke knop voor dient en elke kast heeft zijn eigen duidelijk beschreven handleiding. Deze vindt u bij info, helemaal onderaan. Via de start knop kunt u overschakelen naar andere automaten en helemaal rechts onder is het menu om te betalen en om uit te betalen.

Gratis Gokkasten Spelen

Ook kunt u op een andere manier op onze gokkasten spelen, gratis en onbeperkt! Bij gratis spel krijgt u telkens 100 punten van ons die u helemaal op kunt spelen. Deze functie hebben we ingebouwd zodat u kunt wennen aan onze automaten. Als u gratis speelt maakt u natuurlijk geen kans op prijzen.

Eerlijk Spel

U wilt natuurlijk een zo goot mogelijke winst maken met onze gokkasten en u wilt natuurlijk dat alles 100% eerlijk is voor de beste spelervaring. Daarom hebben wij een waterdicht systeem gemaakt dat werkt met een zogenoemde RNG, dit staat voor Random Number Generator. Een RNG is ook te vinden in een fysieke gokkast en deze wordt ook wel het hart van de automaat genoemd.

Deze RNG gaat van start zodra er de eerste keer op de speel-knop wordt gedrukt en het enige dat deze software eigenlijk doet is willekeurig nummers genereren tussen de nul en een aantal miljoen. Dit werkt heel snel, zo genereert de RNG wel 1000 nummers per seconden.

Wat doet de gokkast nou precies met deze nummers? Aan de hand van deze nummers bepaalt hij de uitkomst van de rollen. Zodra u op een knop drukt geeft de RNG het nummer af en krijgt u de uitslag via de rollen te zien. U snapt dat met dit systeem niemand de gokkasten kan afstellen om op een bepaalde tijd meer of minder winst te geven en zijn uw kansen om niets te winnen net zo groot als om de jackpot te winnen.